Aktiv Eiendomsmegling Innherred blir Lokalmegleren & Partners

13. desember skifter Aktiv Innherred navn til Lokalmegleren & Partners. Kontorene i Verdal, Levanger og Åsen får ny drakt, men daglig leder Marius Solli understreker at utover dette er det ingenting som er endret. – Man finner de samme dyktige og serviceinnstilte meglerne som før, sier han.

Selv om kontorene bytter navn og fasadeskilter, er det meste akkurat som før. – Du treffer fortsatt de lokalkjente, dyktige og engasjerte eiendomsmeglerne, påpeker daglig leder og eiendomsmegler Marius Solli. – Dette nye samarbeidet gir oss tilgang til nye, gode og effektive verktøy som kommer våre kunder til gode, sier han. – Det vil bidra til å få de riktige boligkjøperne til å komme på akkurat din visning, samt hjelpe oss som kontor å gi våre kunder enda bedre oppfølging.

Lokalt DNA

Som en del av denne konstellasjonen, får man mulighet til å jobbe enda mer lokalt. – Vi er Lokalmegleren, understreker Solli. – Vi kjøper våre tjenester lokalt, vi samarbeider med lokalt næringsliv og har et formelt og godt samarbeid med Boligbyggelaget Midt. For oss er tette, gode relasjoner til lokalmiljøet i Levanger og Verdal selve fundamentet for å tilby gode tjenester til våre kunder.

Administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Sodeland roser engasjementet hun finner hos Marius Solli og hans 10 lokale kollegaer. – Vi i Partners er svært glade for å få en så solid aktør som Lokalmegleren Innherred med på laget. Vi er et selskap i vekst som kaprer markedsandeler, og da er det betryggende å få med seg så dyktige og erfarne eiendomsmeglere inn i organisasjonen. Trøndelag vil bli et satsingsområde for oss, og med et marked som vokser, ser vi virkelig frem til tiden fremover, sier hun.

Partners Eiendomsmegling har også inngått et samarbeid med Lokalbankalliansen, hvor Aasen Sparebank er med. – Samarbeidet mellom meglerforetakene og Partners skal gi de lokale eiendomsmeglerne en styrket leveransekraft ut mot bankens kunder. Dette er i samsvar med både bankene og meglerforetakenes strategi, sier Bjørn Asle Hynne, styreleder i Lokalbankalliansen og banksjef i Aasen Sparebank.

Markedet under pandemien

Daglig leder og eiendomsmegler Marius Solli.

Solli beskriver markedet i regionen som sunt og stabilt, og at de opplevde en positiv utvikling under pandemien

– Omsetningshastigheten på boligene har gått ned, samtidig som markedet totalt sett har økt. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier han. Til neste år lanseres nye prosjekter i regionen, og hvis farten i markedet holder seg ser dette lovende ut. – Vi ønsker å vokse ytterligere og ser derfor på muligheter ved å ha permanent bemanning på vår filial i Åsen. 

Marius Solli har jobbet i selskapet siden 2017 og sier at han ser fremover med optimisme. – Dette samarbeidet er et steg på veien på å bli enda bedre. Vi får bedre verktøy og kan tilby bedre tjenester, sier han. I år ser han for seg at de vil selge om lag 400 enheter, og håper på flere i 2022. – Med vår mangeårige erfaring, lokalkjente meglere og tette samarbeid med Aasen Sparebank, kommer vi til å gi våre eksisterende og nye kunder en god opplevelse hvor vi skal finne den rette kjøperen til nettopp din bolig, avslutter han.

Du kan kontakte oss for en uforpliktende og hyggelig prat: Levanger, Åsen, Verdal